255 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-4 SM - abad ka-3 SM - abad ka-2 SM
Dékade: 280-an SM  270-an SM  260-an SM - 250-an SM - 240-an SM  230-an SM  220-an SM 
Taun: 258 SM 257 SM 256 SM - 255 SM - 254 SM 253 SM 252 SM
255 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 255 SM
Ab urbe condita 499
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2382/2442
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2383/2443
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -262 – -261
Kalénder Yahudi 3506 – 3507
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -199 – -198
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2847 – 2848
Kalénder Iran 876 BP – 875 BP
Kalénder Islam 903 SH – 902 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 406
(皇紀406年)
- Jaman Jōmon 9746
Kalénder panonpoé Thai 289
t·s·é

255 SM nyaéta taun ka-255 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png