257 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-4 SM - abad ka-3 SM - abad ka-2 SM
Dékade: 280-an SM  270-an SM  260-an SM - 250-an SM - 240-an SM  230-an SM  220-an SM 
Taun: 260 SM 259 SM 258 SM - 257 SM - 256 SM 255 SM 254 SM
257 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 257 SM
Ab urbe condita 497
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2380/2440
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2381/2441
(年)
Kalénder Étiopia -264 – -263
Kalénder Yahudi 3504 – 3505
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -201 – -200
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2845 – 2846
Kalénder Iran 878 BP – 877 BP
Kalénder Islam 905 SH – 904 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 404
(皇紀404年)
- Jaman Jōmon 9744
Kalénder panonpoé Thai 287
t·s·é

257 SM nyaéta taun ka-257 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png