272 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-4 SM - abad ka-3 SM - abad ka-2 SM
Dékade: 300-an SM  290-an SM  280-an SM - 270-an SM - 260-an SM  250-an SM  240-an SM 
Taun: 275 SM 274 SM 273 SM - 272 SM - 271 SM 270 SM 269 SM
272 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 272 SM
Ab urbe condita 482
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2365/2425
(年)
— nepi ka —
2366/2426
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -279 – -278
Kalénder Yahudi 3489 – 3490
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -216 – -215
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2830 – 2831
Kalénder Iran 893 BP – 892 BP
Kalénder Islam 921 SH – 920 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 389
(皇紀389年)
- Jaman Jōmon 9729
Kalénder panonpoé Thai 272
t·s·é

272 SM nyaéta taun ka-272 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png