27 Juni

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
<< Juni >>
Min Sen Sal Reb Kem Jum Sap
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Tanggal ieu dina sawatara taun terahir
2006 | 2005 | 2004 | 2003
Tempo oge: Kalénder kajadian

27 Juni nyaéta poé ka-178 dina sataun

Kajadian[édit | sunting sumber]

  • 1922 - American Library Association (ALA) nyinugrahan Medali Newbery munggaran pikeun buku sastra barudak. Harita anu kasinugrahan téh bukuna Hendrik Willem van Loon, The Story of Mankind
  • 1954 - Pembangkit Listrik Tenaga Nuklir (PLTN) mimiti nu aya di Obninsk, luar Moskow, diadegkeun.

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png