27 Pébruari

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Pébruari
Sn Sl Rb Km Jm Sp Mn
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28

27 Pébruari nyaéta poé ka-58 dina sataun

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png