280 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-4 SM - abad ka-3 SM - abad ka-2 SM
Dékade: 310-an SM  300-an SM  290-an SM - 280-an SM - 270-an SM  260-an SM  250-an SM 
Taun: 283 SM 282 SM 281 SM - 280 SM - 279 SM 278 SM 277 SM
280 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 280 SM
Ab urbe condita 474
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2357/2417
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2358/2418
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -287 – -286
Kalénder Yahudi 3481 – 3482
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -224 – -223
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2822 – 2823
Kalénder Iran 901 BP – 900 BP
Kalénder Islam 929 SH – 928 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 381
(皇紀381年)
- Jaman Jōmon 9721
Kalénder panonpoé Thai 264
t·s·é

280 SM nyaéta taun ka-280 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png