283 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-4 SM - abad ka-3 SM - abad ka-2 SM
Dékade: 310-an SM  300-an SM  290-an SM - 280-an SM - 270-an SM  260-an SM  250-an SM 
Taun: 286 SM 285 SM 284 SM - 283 SM - 282 SM 281 SM 280 SM
283 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 283 SM
Ab urbe condita 471
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2354/2414
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2355/2415
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -290 – -289
Kalénder Yahudi 3478 – 3479
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -227 – -226
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2819 – 2820
Kalénder Iran 904 BP – 903 BP
Kalénder Islam 932 SH – 931 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 378
(皇紀378年)
- Jaman Jōmon 9718
Kalénder panonpoé Thai 261
t·s·é

283 SM nyaéta taun ka-283 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png