289 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-4 SM - abad ka-3 SM - abad ka-2 SM
Dékade: 310-an SM  300-an SM  290-an SM - 280-an SM - 270-an SM  260-an SM  250-an SM 
Taun: 292 SM 291 SM 290 SM - 289 SM - 288 SM 287 SM 286 SM
289 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 289 SM
Ab urbe condita 465
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2348/2408
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2349/2409
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -296 – -295
Kalénder Yahudi 3472 – 3473
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -233 – -232
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2813 – 2814
Kalénder Iran 910 BP – 909 BP
Kalénder Islam 938 SH – 937 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 372
(皇紀372年)
- Jaman Jōmon 9712
Kalénder panonpoé Thai 255
t·s·é

289 SM nyaéta taun ka-289 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png