30 Juni

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
<< Juni >>
Min Sen Sal Reb Kem Jum Sap
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Tanggal ieu dina sawatara taun terahir
2006 | 2005 | 2004 | 2003
Tempo oge: Kalénder kajadian

30 Juni nyaéta poé ka-181 dina sataun

Kajadian[édit | sunting sumber]

1905 - Téori Rélativitas diwanohkeun ku Albert Einstein 1920 - Rahayat Irak nu dipingpin ku Ayatullah Mirza Muhammad Taqi Shirazi ngamimitian perjuangan ngalawan penjajahan Inggris 1950 - Présiden Amérika Serikat, Harry Truman maréntahkeun tentara AS pikeun mantuan nangtayungan Koréa Selatan

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png