30 Seconds to Mars

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Personil 30 Seconds to Mars ti kénca ka katuhu: Tomo Miličević, Jared Leto, Shannon Leto, (2009)

30 Seconds To Mars nya éta grup musik rock asal Amerika Sarikat anu disbentuk taun 1998 di Los Angeles ku 2 sadulur, Jared Lto jeung Shannon Leto[1][2]. Personil 30 Seconds To Mars nya éta Jared Leto dina posisi vokal katut gitar ritem, Shannon Leto salaku drummer, jeung Tomo Milicevic dina posisi gitar katut keyboard, sedengkeun dina posisi bass dieusi ku Matt Watcher[1][2]. Tapi Matt kaluar terus asup ka grup musik Angels & Airwaves, nalika konsér mah posisi bass sok dieusi ku Tim Kelleher, sedengkeun nalika rekaman studio mah posisi bassis dieusi ku Jared atawa Milicevic[1].

Ngaran 30 Seconds to Mars dicokot tina kuliah profésor anu judulna 30 Seconds to Mars, ieu kuliah ngajelaskeun ngeunaan kamekaran manusa katut téhnologina anu serba gancang, anu cindekna yén manusa téh ngan 30 detik jauhna ti Planét Mars[1]. 30 Seconds to Mars geus ngarilis 3 album, diantarana 30 Seconds to Mars dina taun 2002, diteruskeun ku album A BEautiful Lie dina taun 2005, jeung This is War dina taun 2008[1][2]. Ieu grup musik dilélér Video aliran rock pangalusna (Best Rock Video) pikeun vidio klip anu judulna Kings and Queens dina acara Panglélér vidio musik MTV 2010[2][1].

Référénsi[édit | sunting sumber]

  1. a b c d e f [Profil 30 Seconds to Mars-kapanlagi.com] (diaksés tanggal 1 Désémber 2011)
  2. a b c d (en)[30 Seconds to Mars-starpulse.com] (diaksés tanggal 1 Désémber 2011)
Nulis.jpg