319 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-5 SM - abad ka-4 SM - abad ka-3 SM
Dékade: 340-an SM  330-an SM  320-an SM - 310-an SM - 300-an SM  290-an SM  280-an SM 
Taun: 322 SM 321 SM 320 SM - 319 SM - 318 SM 317 SM 316 SM
319 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 319 SM
Ab urbe condita 435
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2318/2378
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2319/2379
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -326 – -325
Kalénder Yahudi 3442 – 3443
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -263 – -262
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2783 – 2784
Kalénder Iran 940 BP – 939 BP
Kalénder Islam 969 SH – 968 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 342
(皇紀342年)
- Jaman Jōmon 9682
Kalénder panonpoé Thai 225
t·s·é

319 SM nyaéta taun ka-319 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png