329 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-5 SM - abad ka-4 SM - abad ka-3 SM
Dékade: 350-an SM  340-an SM  330-an SM - 320-an SM - 310-an SM  300-an SM  290-an SM 
Taun: 332 SM 331 SM 330 SM - 329 SM - 328 SM 327 SM 326 SM
329 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 329 SM
Ab urbe condita 425
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2308/2368
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2309/2369
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -336 – -335
Kalénder Yahudi 3432 – 3433
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -273 – -272
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2773 – 2774
Kalénder Iran 950 BP – 949 BP
Kalénder Islam 980 SH – 979 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 332
(皇紀332年)
- Jaman Jōmon 9672
Kalénder panonpoé Thai 215
t·s·é

329 SM nyaéta taun ka-329 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png