32 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 60-an SM  50-an SM  40-an SM - 30-an SM - 20-an SM  10-an SM  0-an SM 
Taun: 35 SM 34 SM 33 SM - 32 SM - 31 SM 30 SM 29 SM
32 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 32 SM
Ab urbe condita 722
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2605/2665
(戊子年)
— nepi ka —
2606/2666
(己丑年)
Kalénder Étiopia -39 – -38
Kalénder Yahudi 3729 – 3730
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 24 – 25
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3070 – 3071
Kalénder Iran 653 BP – 652 BP
Kalénder Islam 673 SH – 672 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 629
(皇紀629年)
- Jaman Jōmon 9969
Kalénder panonpoé Thai 512
t·s·é

32 SM nyaéta taun ka-32 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png