330-an SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Milénium: Milénium ka-1 SM
Abad: Abad ka-5 SM - Abad ka-4 SM - Abad ka-3 SM
Dékade: 360-an SM 350-an SM 340-an SM - 330-an SM - 320-an SM 310-an SM 300-an SM
Taun: 339 SM 338 SM 337 SM 336 SM 335 SM
334 SM 333 SM 332 SM 331 SM 330 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

330-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 339 SM nepi ka taun 330 SM.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png