338 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-5 SM - abad ka-4 SM - abad ka-3 SM
Dékade: 360-an SM  350-an SM  340-an SM - 330-an SM - 320-an SM  310-an SM  300-an SM 
Taun: 341 SM 340 SM 339 SM - 338 SM - 337 SM 336 SM 335 SM
338 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 338 SM
Ab urbe condita 416
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2299/2359
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2300/2360
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -345 – -344
Kalénder Yahudi 3423 – 3424
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -282 – -281
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2764 – 2765
Kalénder Iran 959 BP – 958 BP
Kalénder Islam 989 SH – 988 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 323
(皇紀323年)
- Jaman Jōmon 9663
Kalénder panonpoé Thai 206
t·s·é

338 SM nyaéta taun ka-338 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png