340-an SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Milénium: Milénium ka-1 SM
Abad: Abad ka-5 SM - Abad ka-4 SM - Abad ka-3 SM
Dékade: 370-an SM 360-an SM 350-an SM - 340-an SM - 330-an SM 320-an SM 310-an SM
Taun: 349 SM 348 SM 347 SM 346 SM 345 SM
344 SM 343 SM 342 SM 341 SM 340 SM
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

340-an SM nyaéta dékade atawa dasawara Saméméh Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 349 SM nepi ka taun 340 SM.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png