340 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-5 SM - abad ka-4 SM - abad ka-3 SM
Dékade: 370-an SM  360-an SM  350-an SM - 340-an SM - 330-an SM  320-an SM  310-an SM 
Taun: 343 SM 342 SM 341 SM - 340 SM - 339 SM 338 SM 337 SM
340 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 340 SM
Ab urbe condita 414
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2297/2357
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2298/2358
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -347 – -346
Kalénder Yahudi 3421 – 3422
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -284 – -283
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2762 – 2763
Kalénder Iran 961 BP – 960 BP
Kalénder Islam 991 SH – 990 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 321
(皇紀321年)
- Jaman Jōmon 9661
Kalénder panonpoé Thai 204
t·s·é

340 SM nyaéta taun ka-340 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png