343 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-5 SM - abad ka-4 SM - abad ka-3 SM
Dékade: 370-an SM  360-an SM  350-an SM - 340-an SM - 330-an SM  320-an SM  310-an SM 
Taun: 346 SM 345 SM 344 SM - 343 SM - 342 SM 341 SM 340 SM
343 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 343 SM
Ab urbe condita 411
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2294/2354
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2295/2355
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -350 – -349
Kalénder Yahudi 3418 – 3419
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -287 – -286
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2759 – 2760
Kalénder Iran 964 BP – 963 BP
Kalénder Islam 994 SH – 993 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 318
(皇紀318年)
- Jaman Jōmon 9658
Kalénder panonpoé Thai 201
t·s·é

343 SM nyaéta taun ka-343 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png