344 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-5 SM - abad ka-4 SM - abad ka-3 SM
Dékade: 370-an SM  360-an SM  350-an SM - 340-an SM - 330-an SM  320-an SM  310-an SM 
Taun: 347 SM 346 SM 345 SM - 344 SM - 343 SM 342 SM 341 SM
344 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 344 SM
Ab urbe condita 410
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2293/2353
(年)
— nepi ka —
2294/2354
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -351 – -350
Kalénder Yahudi 3417 – 3418
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -288 – -287
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2758 – 2759
Kalénder Iran 965 BP – 964 BP
Kalénder Islam 995 SH – 994 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 317
(皇紀317年)
- Jaman Jōmon 9657
Kalénder panonpoé Thai 200
t·s·é

344 SM nyaéta taun ka-344 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png