345 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-5 SM - abad ka-4 SM - abad ka-3 SM
Dékade: 370-an SM  360-an SM  350-an SM - 340-an SM - 330-an SM  320-an SM  310-an SM 
Taun: 348 SM 347 SM 346 SM - 345 SM - 344 SM 343 SM 342 SM
345 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 345 SM
Ab urbe condita 409
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2292/2352
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2293/2353
(年)
Kalénder Étiopia -352 – -351
Kalénder Yahudi 3416 – 3417
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -289 – -288
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2757 – 2758
Kalénder Iran 966 BP – 965 BP
Kalénder Islam 996 SH – 995 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 316
(皇紀316年)
- Jaman Jōmon 9656
Kalénder panonpoé Thai 199
t·s·é

345 SM nyaéta taun ka-345 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png