350 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-5 SM - abad ka-4 SM - abad ka-3 SM
Dékade: 380-an SM  370-an SM  360-an SM - 350-an SM - 340-an SM  330-an SM  320-an SM 
Taun: 353 SM 352 SM 351 SM - 350 SM - 349 SM 348 SM 347 SM
350 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 350 SM
Ab urbe condita 404
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2287/2347
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2288/2348
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -357 – -356
Kalénder Yahudi 3411 – 3412
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -294 – -293
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2752 – 2753
Kalénder Iran 971 BP – 970 BP
Kalénder Islam 1001 SH – 1000 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 311
(皇紀311年)
- Jaman Jōmon 9651
Kalénder panonpoé Thai 194
t·s·é

350 SM nyaéta taun ka-350 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png