381 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-5 SM - abad ka-4 SM - abad ka-3 SM
Dékade: 410-an SM  400-an SM  390-an SM - 380-an SM - 370-an SM  360-an SM  350-an SM 
Taun: 384 SM 383 SM 382 SM - 381 SM - 380 SM 379 SM 378 SM
381 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 381 SM
Ab urbe condita 373
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2256/2316
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2257/2317
(年)
Kalénder Étiopia -388 – -387
Kalénder Yahudi 3380 – 3381
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -325 – -324
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2721 – 2722
Kalénder Iran 1002 BP – 1001 BP
Kalénder Islam 1033 SH – 1032 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 280
(皇紀280年)
- Jaman Jōmon 9620
Kalénder panonpoé Thai 163
t·s·é

381 SM nyaéta taun ka-381 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png