382 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-5 SM - abad ka-4 SM - abad ka-3 SM
Dékade: 410-an SM  400-an SM  390-an SM - 380-an SM - 370-an SM  360-an SM  350-an SM 
Taun: 385 SM 384 SM 383 SM - 382 SM - 381 SM 380 SM 379 SM
382 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 382 SM
Ab urbe condita 372
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2255/2315
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2256/2316
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -389 – -388
Kalénder Yahudi 3379 – 3380
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -326 – -325
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2720 – 2721
Kalénder Iran 1003 BP – 1002 BP
Kalénder Islam 1034 SH – 1033 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 279
(皇紀279年)
- Jaman Jōmon 9619
Kalénder panonpoé Thai 162
t·s·é

382 SM nyaéta taun ka-382 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png