384 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-5 SM - abad ka-4 SM - abad ka-3 SM
Dékade: 410-an SM  400-an SM  390-an SM - 380-an SM - 370-an SM  360-an SM  350-an SM 
Taun: 387 SM 386 SM 385 SM - 384 SM - 383 SM 382 SM 381 SM
384 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 384 SM
Ab urbe condita 370
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2253/2313
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2254/2314
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -391 – -390
Kalénder Yahudi 3377 – 3378
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -328 – -327
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2718 – 2719
Kalénder Iran 1005 BP – 1004 BP
Kalénder Islam 1036 SH – 1035 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 277
(皇紀277年)
- Jaman Jōmon 9617
Kalénder panonpoé Thai 160
t·s·é

384 SM nyaéta taun ka-384 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png