386 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-5 SM - abad ka-4 SM - abad ka-3 SM
Dékade: 410-an SM  400-an SM  390-an SM - 380-an SM - 370-an SM  360-an SM  350-an SM 
Taun: 389 SM 388 SM 387 SM - 386 SM - 385 SM 384 SM 383 SM
386 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 386 SM
Ab urbe condita 368
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2251/2311
(年)
— nepi ka —
2252/2312
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -393 – -392
Kalénder Yahudi 3375 – 3376
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -330 – -329
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2716 – 2717
Kalénder Iran 1007 BP – 1006 BP
Kalénder Islam 1038 SH – 1037 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 275
(皇紀275年)
- Jaman Jōmon 9615
Kalénder panonpoé Thai 158
t·s·é

386 SM nyaéta taun ka-386 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png