389 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-5 SM - abad ka-4 SM - abad ka-3 SM
Dékade: 410-an SM  400-an SM  390-an SM - 380-an SM - 370-an SM  360-an SM  350-an SM 
Taun: 392 SM 391 SM 390 SM - 389 SM - 388 SM 387 SM 386 SM
389 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 389 SM
Ab urbe condita 365
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2248/2308
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2249/2309
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -396 – -395
Kalénder Yahudi 3372 – 3373
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -333 – -332
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2713 – 2714
Kalénder Iran 1010 BP – 1009 BP
Kalénder Islam 1042 SH – 1041 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 272
(皇紀272年)
- Jaman Jōmon 9612
Kalénder panonpoé Thai 155
t·s·é

389 SM nyaéta taun ka-389 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png