38 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 60-an SM  50-an SM  40-an SM - 30-an SM - 20-an SM  10-an SM  0-an SM 
Taun: 41 SM 40 SM 39 SM - 38 SM - 37 SM 36 SM 35 SM
38 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 38 SM
Ab urbe condita 716
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2599/2659
(壬午年)
— nepi ka —
2600/2660
(癸未年)
Kalénder Étiopia -45 – -44
Kalénder Yahudi 3723 – 3724
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 18 – 19
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3064 – 3065
Kalénder Iran 659 BP – 658 BP
Kalénder Islam 680 SH – 679 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 623
(皇紀623年)
- Jaman Jōmon 9963
Kalénder panonpoé Thai 506
t·s·é

38 SM nyaéta taun ka-38 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png