390 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-5 SM - abad ka-4 SM - abad ka-3 SM
Dékade: 420-an SM  410-an SM  400-an SM - 390-an SM - 380-an SM  370-an SM  360-an SM 
Taun: 393 SM 392 SM 391 SM - 390 SM - 389 SM 388 SM 387 SM
390 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 390 SM
Ab urbe condita 364
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2247/2307
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2248/2308
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -397 – -396
Kalénder Yahudi 3371 – 3372
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -334 – -333
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2712 – 2713
Kalénder Iran 1011 BP – 1010 BP
Kalénder Islam 1043 SH – 1042 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 271
(皇紀271年)
- Jaman Jōmon 9611
Kalénder panonpoé Thai 154
t·s·é

390 SM nyaéta taun ka-390 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png