394 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-5 SM - abad ka-4 SM - abad ka-3 SM
Dékade: 420-an SM  410-an SM  400-an SM - 390-an SM - 380-an SM  370-an SM  360-an SM 
Taun: 397 SM 396 SM 395 SM - 394 SM - 393 SM 392 SM 391 SM
394 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 394 SM
Ab urbe condita 360
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2243/2303
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2244/2304
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -401 – -400
Kalénder Yahudi 3367 – 3368
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -338 – -337
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2708 – 2709
Kalénder Iran 1015 BP – 1014 BP
Kalénder Islam 1047 SH – 1046 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 267
(皇紀267年)
- Jaman Jōmon 9607
Kalénder panonpoé Thai 150
t·s·é

394 SM nyaéta taun ka-394 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png