395 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-5 SM - abad ka-4 SM - abad ka-3 SM
Dékade: 420-an SM  410-an SM  400-an SM - 390-an SM - 380-an SM  370-an SM  360-an SM 
Taun: 398 SM 397 SM 396 SM - 395 SM - 394 SM 393 SM 392 SM
395 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 395 SM
Ab urbe condita 359
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2242/2302
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2243/2303
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -402 – -401
Kalénder Yahudi 3366 – 3367
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -339 – -338
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2707 – 2708
Kalénder Iran 1016 BP – 1015 BP
Kalénder Islam 1048 SH – 1047 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 266
(皇紀266年)
- Jaman Jōmon 9606
Kalénder panonpoé Thai 149
t·s·é

395 SM nyaéta taun ka-395 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png