396 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-5 SM - abad ka-4 SM - abad ka-3 SM
Dékade: 420-an SM  410-an SM  400-an SM - 390-an SM - 380-an SM  370-an SM  360-an SM 
Taun: 399 SM 398 SM 397 SM - 396 SM - 395 SM 394 SM 393 SM
396 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 396 SM
Ab urbe condita 358
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2241/2301
(年)
— nepi ka —
2242/2302
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -403 – -402
Kalénder Yahudi 3365 – 3366
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -340 – -339
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2706 – 2707
Kalénder Iran 1017 BP – 1016 BP
Kalénder Islam 1049 SH – 1048 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 265
(皇紀265年)
- Jaman Jōmon 9605
Kalénder panonpoé Thai 148
t·s·é

396 SM nyaéta taun ka-396 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png