399 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-5 SM - abad ka-4 SM - abad ka-3 SM
Dékade: 420-an SM  410-an SM  400-an SM - 390-an SM - 380-an SM  370-an SM  360-an SM 
Taun: 402 SM 401 SM 400 SM - 399 SM - 398 SM 397 SM 396 SM
399 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 399 SM
Ab urbe condita 355
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2238/2298
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2239/2299
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -406 – -405
Kalénder Yahudi 3362 – 3363
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -343 – -342
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2703 – 2704
Kalénder Iran 1020 BP – 1019 BP
Kalénder Islam 1052 SH – 1051 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 262
(皇紀262年)
- Jaman Jōmon 9602
Kalénder panonpoé Thai 145
t·s·é

399 SM nyaéta taun ka-399 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png