3 (telepon usik)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Hutchinson Charoen Phokpand Telecommunication
Tipe Swasta
Ngadeg Jakarta, Indonesia
Kantor puseur Jakarta, Indonesia
Industri Telepon seluler
Indung pausahaan Hutchinson Telecommunication International Limited
Ramatloka www.three.co.id

HCPT atawa singgetan ti Hutchinson Charoen Phokpand Telecommunication mangrupakeun salah sahiji pausahaan operator telepon seluler di Indonesia nu basisna dina GSM. HCPT di Indonesia leuwih terkenal dina merk Tri (Three).

Produk[édit | sunting sumber]

  • Tri (GSM)

Loka luar[édit | sunting sumber]