419 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-6 SM - abad ka-5 SM - abad ka-4 SM
Dékade: 440-an SM  430-an SM  420-an SM - 410-an SM - 400-an SM  390-an SM  380-an SM 
Taun: 422 SM 421 SM 420 SM - 419 SM - 418 SM 417 SM 416 SM
419 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 419 SM
Ab urbe condita 335
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2218/2278
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2219/2279
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -426 – -425
Kalénder Yahudi 3342 – 3343
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -363 – -362
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2683 – 2684
Kalénder Iran 1040 BP – 1039 BP
Kalénder Islam 1073 SH – 1071 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 242
(皇紀242年)
- Jaman Jōmon 9582
Kalénder panonpoé Thai 125
t·s·é

419 SM nyaéta taun ka-419 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png