425 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-6 SM - abad ka-5 SM - abad ka-4 SM
Dékade: 450-an SM  440-an SM  430-an SM - 420-an SM - 410-an SM  400-an SM  390-an SM 
Taun: 428 SM 427 SM 426 SM - 425 SM - 424 SM 423 SM 422 SM
425 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 425 SM
Ab urbe condita 329
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2212/2272
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2213/2273
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -432 – -431
Kalénder Yahudi 3336 – 3337
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -369 – -368
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2677 – 2678
Kalénder Iran 1046 BP – 1045 BP
Kalénder Islam 1079 SH – 1078 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 236
(皇紀236年)
- Jaman Jōmon 9576
Kalénder panonpoé Thai 119
t·s·é

425 SM nyaéta taun ka-425 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png