42 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 70-an SM  60-an SM  50-an SM - 40-an SM - 30-an SM  20-an SM  10-an SM 
Taun: 45 SM 44 SM 43 SM - 42 SM - 41 SM 40 SM 39 SM
42 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 42 SM
Ab urbe condita 712
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2595/2655
(戊寅年)
— nepi ka —
2596/2656
(己卯年)
Kalénder Étiopia -49 – -48
Kalénder Yahudi 3719 – 3720
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 14 – 15
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3060 – 3061
Kalénder Iran 663 BP – 662 BP
Kalénder Islam 684 SH – 683 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 619
(皇紀619年)
- Jaman Jōmon 9959
Kalénder panonpoé Thai 502
t·s·é

42 SM nyaéta taun ka-42 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png