43 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 70-an SM  60-an SM  50-an SM - 40-an SM - 30-an SM  20-an SM  10-an SM 
Taun: 46 SM 45 SM 44 SM - 43 SM - 42 SM 41 SM 40 SM
43 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 43 SM
Ab urbe condita 711
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2594/2654
(丁丑年)
— nepi ka —
2595/2655
(戊寅年)
Kalénder Étiopia -50 – -49
Kalénder Yahudi 3718 – 3719
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 13 – 14
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3059 – 3060
Kalénder Iran 664 BP – 663 BP
Kalénder Islam 685 SH – 684 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 618
(皇紀618年)
- Jaman Jōmon 9958
Kalénder panonpoé Thai 501
t·s·é

43 SM nyaéta taun ka-43 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png