449 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-6 SM - abad ka-5 SM - abad ka-4 SM
Dékade: 470-an SM  460-an SM  450-an SM - 440-an SM - 430-an SM  420-an SM  410-an SM 
Taun: 452 SM 451 SM 450 SM - 449 SM - 448 SM 447 SM 446 SM
449 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 449 SM
Ab urbe condita 305
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2188/2248
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2189/2249
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -456 – -455
Kalénder Yahudi 3312 – 3313
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -393 – -392
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2653 – 2654
Kalénder Iran 1070 BP – 1069 BP
Kalénder Islam 1103 SH – 1102 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 212
(皇紀212年)
- Jaman Jōmon 9552
Kalénder panonpoé Thai 95
t·s·é

449 SM nyaéta taun ka-449 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png