457 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-6 SM - abad ka-5 SM - abad ka-4 SM
Dékade: 480-an SM  470-an SM  460-an SM - 450-an SM - 440-an SM  430-an SM  420-an SM 
Taun: 460 SM 459 SM 458 SM - 457 SM - 456 SM 455 SM 454 SM
457 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 457 SM
Ab urbe condita 297
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2180/2240
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2181/2241
(年)
Kalénder Étiopia -464 – -463
Kalénder Yahudi 3304 – 3305
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -401 – -400
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2645 – 2646
Kalénder Iran 1078 BP – 1077 BP
Kalénder Islam 1112 SH – 1111 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 204
(皇紀204年)
- Jaman Jōmon 9544
Kalénder panonpoé Thai 87
t·s·é

457 SM nyaéta taun ka-457 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png