472 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-6 SM - abad ka-5 SM - abad ka-4 SM
Dékade: 500-an SM  490-an SM  480-an SM - 470-an SM - 460-an SM  450-an SM  440-an SM 
Taun: 475 SM 474 SM 473 SM - 472 SM - 471 SM 470 SM 469 SM
472 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 472 SM
Ab urbe condita 282
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2165/2225
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2166/2226
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -479 – -478
Kalénder Yahudi 3289 – 3290
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -416 – -415
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2630 – 2631
Kalénder Iran 1093 BP – 1092 BP
Kalénder Islam 1127 SH – 1126 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 189
(皇紀189年)
- Jaman Jōmon 9529
Kalénder panonpoé Thai 72
t·s·é

472 SM nyaéta taun ka-472 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png