479 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-6 SM - abad ka-5 SM - abad ka-4 SM
Dékade: 500-an SM  490-an SM  480-an SM - 470-an SM - 460-an SM  450-an SM  440-an SM 
Taun: 482 SM 481 SM 480 SM - 479 SM - 478 SM 477 SM 476 SM
479 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 479 SM
Ab urbe condita 275
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2158/2218
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2159/2219
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -486 – -485
Kalénder Yahudi 3282 – 3283
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -423 – -422
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2623 – 2624
Kalénder Iran 1100 BP – 1099 BP
Kalénder Islam 1134 SH – 1133 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 182
(皇紀182年)
- Jaman Jōmon 9522
Kalénder panonpoé Thai 65
t·s·é

479 SM nyaéta taun ka-479 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png