47 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 70-an SM  60-an SM  50-an SM - 40-an SM - 30-an SM  20-an SM  10-an SM 
Taun: 50 SM 49 SM 48 SM - 47 SM - 46 SM 45 SM 44 SM
47 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 47 SM
Ab urbe condita 707
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2590/2650
(癸酉年)
— nepi ka —
2591/2651
(甲戌年)
Kalénder Étiopia -54 – -53
Kalénder Yahudi 3714 – 3715
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 9 – 10
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3055 – 3056
Kalénder Iran 668 BP – 667 BP
Kalénder Islam 689 SH – 688 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 614
(皇紀614年)
- Jaman Jōmon 9954
Kalénder panonpoé Thai 497
t·s·é

47 SM nyaéta taun ka-47 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png