481 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-6 SM - abad ka-5 SM - abad ka-4 SM
Dékade: 510-an SM  500-an SM  490-an SM - 480-an SM - 470-an SM  460-an SM  450-an SM 
Taun: 484 SM 483 SM 482 SM - 481 SM - 480 SM 479 SM 478 SM
481 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 481 SM
Ab urbe condita 273
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2156/2216
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2157/2217
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -488 – -487
Kalénder Yahudi 3280 – 3281
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -425 – -424
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2621 – 2622
Kalénder Iran 1102 BP – 1101 BP
Kalénder Islam 1136 SH – 1135 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 180
(皇紀180年)
- Jaman Jōmon 9520
Kalénder panonpoé Thai 63
t·s·é

481 SM nyaéta taun ka-481 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png