48 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 70-an SM  60-an SM  50-an SM - 40-an SM - 30-an SM  20-an SM  10-an SM 
Taun: 51 SM 50 SM 49 SM - 48 SM - 47 SM 46 SM 45 SM
48 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 48 SM
Ab urbe condita 706
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2589/2649
(壬申年)
— nepi ka —
2590/2650
(癸酉年)
Kalénder Étiopia -55 – -54
Kalénder Yahudi 3713 – 3714
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 8 – 9
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3054 – 3055
Kalénder Iran 669 BP – 668 BP
Kalénder Islam 690 SH – 689 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 613
(皇紀613年)
- Jaman Jōmon 9953
Kalénder panonpoé Thai 496
t·s·é

48 SM nyaéta taun ka-48 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png