492 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-6 SM - abad ka-5 SM - abad ka-4 SM
Dékade: 520-an SM  510-an SM  500-an SM - 490-an SM - 480-an SM  470-an SM  460-an SM 
Taun: 495 SM 494 SM 493 SM - 492 SM - 491 SM 490 SM 489 SM
492 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 492 SM
Ab urbe condita 262
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2145/2205
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2146/2206
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -499 – -498
Kalénder Yahudi 3269 – 3270
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -436 – -435
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2610 – 2611
Kalénder Iran 1113 BP – 1112 BP
Kalénder Islam 1148 SH – 1147 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 169
(皇紀169年)
- Jaman Jōmon 9509
Kalénder panonpoé Thai 52
t·s·é

492 SM nyaéta taun ka-492 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png