499

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-4 - abad ka-5 - abad ka-6
Dékade: 460-an 470-an 480-an 490-an 500-an 510-an 520-an
Taun: 496 497 498 - 499 - 500 501 502

Taun ka-499 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png