49 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 70-an SM  60-an SM  50-an SM - 40-an SM - 30-an SM  20-an SM  10-an SM 
Taun: 52 SM 51 SM 50 SM - 49 SM - 48 SM 47 SM 46 SM
49 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 49 SM
Ab urbe condita 705
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2588/2648
(辛未年)
— nepi ka —
2589/2649
(壬申年)
Kalénder Étiopia -56 – -55
Kalénder Yahudi 3712 – 3713
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 7 – 8
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3053 – 3054
Kalénder Iran 670 BP – 669 BP
Kalénder Islam 691 SH – 690 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 612
(皇紀612年)
- Jaman Jōmon 9952
Kalénder panonpoé Thai 495
t·s·é

49 SM nyaéta taun ka-49 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png