4 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 30-an SM  20-an SM  10-an SM - 0-an SM - 0-an  10-an  20-an 
Taun: 7 SM 6 SM 5 SM - 4 SM - 3 SM 2 SM 1 SM
4 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 4 SM
Ab urbe condita 750
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2633/2693
(丙辰年)
— nepi ka —
2634/2694
(丁巳年)
Kalénder Étiopia -11 – -10
Kalénder Yahudi 3757 – 3758
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 52 – 53
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3098 – 3099
Kalénder Iran 625 BP – 624 BP
Kalénder Islam 645 SH – 644 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 657
(皇紀657年)
- Jaman Jōmon 9997
Kalénder panonpoé Thai 540
t·s·é

4 SM nyaéta taun ka-4 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png