505

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-5 - abad ka-6 - abad ka-7
Dékade: 470-an 480-an 490-an 500-an 510-an 520-an 530-an
Taun: 502 503 504 - 505 - 506 507 508

Taun ka-505 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png