52 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 80-an SM  70-an SM  60-an SM - 50-an SM - 40-an SM  30-an SM  20-an SM 
Taun: 55 SM 54 SM 53 SM - 52 SM - 51 SM 50 SM 49 SM
52 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 52 SM
Ab urbe condita 702
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2585/2645
(戊辰年)
— nepi ka —
2586/2646
(己巳年)
Kalénder Étiopia -59 – -58
Kalénder Yahudi 3709 – 3710
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 4 – 5
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3050 – 3051
Kalénder Iran 673 BP – 672 BP
Kalénder Islam 694 SH – 693 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 609
(皇紀609年)
- Jaman Jōmon 9949
Kalénder panonpoé Thai 492
t·s·é

52 SM nyaéta taun ka-52 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png